fredag, augusti 28, 2009

Augusti går mot sitt slut

Lite lugnare idag men som jag skrev i går vet jag ju att den där känslan kommer åter efter en tid. I dag ska jag försöka att inte ägna mig åt det självplågeri jag gjorde i går då jag grävde i min historia, tittade på bilder och pratade om allt. Ibland drabbas jag av en sådan hopplöshet och vill bara lägga mig ner och ge upp men sen andra stunder får jag ett jävlar anamma i mig som totalt ockuperar min kropp. Jag är på väg mot den fasen nu känner jag. Jag vet vad jag vill, jag vet att jag kan och det ska banne mig gå! Visst har jag alltid ett litet tvivel i mig men det är så mycket lättare att hantera när man kan gå med rak rygg och huvudet högt. Think positive!

Jag vet vem jag är, jag vet att jag är en god person och jag vet vad jag har att erbjuda...

I dag är det fredag och jag känner fortfarande att det var ett väldigt klokt beslut att ta ut en av nästkommande veckas fridagar idag. Vad jag ägande eftermiddagen åt skrev jag ju om i förra inlägget, kvällen blev lite angenämare då jag och Jillan intog vardagsrummet, varsitt glas vin med rosé/vitt vin och drog igång DVD-spelaren med två gamla favoriter ("Potatishandlaren" och "The Long Kiss Goodnight") som pausades med jämna mellanrum för debriefing och prat. Sista filmen somnade jag ifrån i soffan eftersom jag kände mig totalt utpumpad. Så med andra ord vaknade jag i soffan i morse (kl. 05) och pallrade mig vidare mot sängen.

Nu ska jag snart bege mig mot duschen, i eftermiddag är jag bjuden på middag hos Pernilla och Ronny, kanske jag får mig lite Robin-mys/bus till livs också :)

Inga kommentarer: