lördag, september 26, 2009

Jag är på dåligt humör!

Idag går nog allt emot mig. Det där grävandet i garaget har gjort mig på kasst humör, jag har stött tån, stolarna i uterummet hakade bara ihop när jag skulle flytta dem för att hänga tvätten, jag stötte till bordet och blockljuset rasade i golvet, tvätten jag tog ner för att vika på min säng var full av sand så nu är överkastet som en sandlåda, dörrarna blåser igen pga korsdrag och hur lätt är det att bära TV-apparater genom skrymslen och vrår när dörrarna drämmer igen framför en. Till råga på allt har jag en sån där snörveldag, näsan kliar konstant och nysningarna avlöser varandra. Dessutom har jag låter sur och purken i telefon åt personer som verkligen inte förtjänar det. Usch!

Jag har i alla fall packat upp och kopplat ihop DVD:n med TV:n men det resulterade att jag fick lyfta ut befintlig TV och lyfta in min egen för att få apparaterna att fungera med en och samma fjärrkontroll. Mattorna är ute så om en stund ska jag dammsuga här. Det är ju fortfarande massor kvar med garaget, nu är kartongerna uppmärkta men de ska ju flyttas också och det behöver jag assistans med både för att parera alla jävla dörrar och för att en del väger bly som sagt.

Jag hoppas att detta är snabbt övergående!

2 kommentarer:

Jill sa...

Det var övergående, nu är du ju from som ett lamm. Älskar dig ♥ och förstår att det var tungt att genomföra det du gjort idag. Du är världens bästa storasyster!

missj sa...

Det går ju inte bara att plocka och inte se. Hittade bl.a ett födelsedagskort från när jag fyllde 24, det kändes...

Sen hittade jag ju även det där supergulliga kortet på Paxi ;) Skönt att det är gjort i alla fall....