tisdag, oktober 27, 2009

Inte många knyck

Idag har jag verkligen inte gjort många knyck utan mest bara fajtats med en elak mage men jag har ändå lyckats stävja det värsta med piller. Jag ska se till att jag håller inputen av det konstant dessa första dagar så att jag får sova i natt och kan ta mig upp och ut i världen i morgon.

Jag har i alla fall lagat lite middag (stekt karrékotletter, gjort en champinjonstuvning och en tomat- och löksallad) och inväntar som bäst min dito som vägrar bli klar *s* Jag ska fuska med färdiglagad palt i kväll, dessvärre tycks de ha plockat upp paltarna för tidigt för man knastrar halvrå potatis när man äter den och det tål jag inte. Därav långputtring i kastrull på spisen. Fast det tycks hjälpa föga trots en timmes sjudning - so far.

Jocke har varit här idag också och fixat min bil, praise the lord! Det som återstår är ett oljebyte men det är inte lika akut. Tack, tack, tack för assistansen. Jag hoppas att Jägermeistern ska smaka.

Nu ska jag gosa in mig i duntäcket och se det skälvande sista avsnittet av min TV-serie sen vette fasen vad jag ska göra. Önskar att jag haft en ny serie att hugga tag i men det har jag dessvärre inte ännu...

Inga kommentarer: