måndag, november 30, 2009

Den hann i alla fall in och vända...

...lönen alltså! Så här snabbt har jag inte dränerat lönekontot någonsin tror jag men nu har det varit julklappsinköp, linsinköp, klädinköp och så en större "spontan"- men ack så nödvändig utgift idag. Tur att inte alla månader är så här! Jag tycker om att ha ordning och struktur på det mesta i livet, så också ekonomin och har därför mina stadiga överföringar till diverse konton när lönen kommer in. Ett av dem undviker jag att röra i möjligaste mån men om det skulle krisa så finns ju det att ta till - men då ska det krisa rejält! Nu blir det i alla fall till att prioritera denna månad så den där omsulningen av skorna får vänta likaså fler julklappsinköp. Nu har jag/vi ju dragit in ganska rejält på detta med julklappar men jag har ändå ett par stycken jag vill ge lite uppskattning till julhelgen och det är då främst några kompisar och såklart syrrans barn. Hårfärgen är inköpt idag och mognar som bäst i håret just nu. Också det en nödvändighet, det började se nog så "trashigt" ut med utväxten nu. En del nöjen för denna månad är redan betalda och klara så det kan jag lägga åt sidan och då avser jag torsdagens julbord med arbetskompisar på Western Farm (som tydligen ska vara en höjdare, såväl maten som showen), kommande helg och julkonserten den 17 december. Sistnämnda ser jag också fram emot, det ska bli mysigt med lite julstämning!

Det skulle i alla fall inte vara dumt om det blev nåt av det där extraknäcket som ev. är aktuellt denna månad. I dag var det tal om att det kunde ha blivit nåt men jag såg inte röken av min chef på eftermiddagen så jag åkte hem kl. 17.

Angående torsdagens julbord så har jag funderat på om jag skulle lämna bilen på jobbet och sedan sova i stan och promenera till jobbet alt. ta ut en av mina lediga dagar men jag har bestämt mig för att jag kör hem efter festligheterna och jobbar halvdag på fredag. Så får det bli!

I väntan på att jag får skölja ur färgen ur håret tänkte jag kura ihop på sängen (sittande såklart, annars blir det inte kul) en stund, sounds like plan to me!

Inga kommentarer: