måndag, november 30, 2009

MAXimal otur!

Stackar lille Max! Som jag redan nämnt i ett par inlägg de senaste dagarna så har det varit (och är) tokhalt - och just nu extra förädiskt med all snö som landat på isen. Max hade oturen att slå en ordentlig vurpa på en kulle på skolan idag och slå i munnen och tänderna. Syster fick göra en akututryckning till skolan och hämta honom och sedan ett besök till tandvården för att kolla upp saken, det verkade i alla fall inte så allvarligt men det är svårt att säga säkert redan nu. Mest troligt var det en mjölktand som fått den stora smällen. Jag kände riktigt hur sjuhelsikes ont det måste ha gjort när Jill berättade, fy för att ramla på ansiktet med tänderna i isen. Usch!

Hemresan med bilen gick inte fortare än 70 som mest och trots att jag tyckte att jag körde så sakta på byavägen så höll jag på att missa infarten till huset. Likaså tappade jag greppet under skorna så fort jag satte ut foten utanför bilen. Mitt sakteliga trippande in i huset betalade sig dock - för jag höll mig på benen! :)

Hur som helst är det i alla fall underbart att det fallit en del vitt fluff från himlen idag, världen ter sig så mycket ljusare och vackrare nu. Men glöm inte att ta det lugnt där ute - it's a slippery world!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars Max. Usch vad hemskt ont the måste ha gjort. :(

missj sa...

Ja, det såg så ut och bara tanken på det....*huh*