lördag, november 21, 2009

Humörsvängningar

Efter en mycket lugn förmiddag gjorde jag i alla fall ett ryck och tog mig in i duschen, därefter backade jag ut bilen ur garaget och tog in några hinkar pellets - det går så mycket mer nu när det blivit lite kallare. In med bilen igen sen en dammsugning av kammaren och ekonomidelen och sedan urplockning av diskmaskinen. Nu tänkte jag i alla fall sätta lite färg i nunan så kanske det blir bra sen.

Jag känner nämligen att humöret är på väg lite och fortsätter det så här så kommer jag säkert att vara på uselt humör i kväll. Förmiddagen har gått bra men så plötsligt, som en blixt från ovan, slår det till och jag blir superless på allt. Jag vill ha en förändring - men inte vilken som helst och hur som helst. Jag önskar och tänker och försöker men läget är ändå status quo. Det handlar inte om detta med att bo här utan återigen...jag saknar ett liv och inte vilket som helst, utan mitt liv. Mitt alldeles egna liv med kärlek och trygghet, med egna rutiner och vanor. Med egen tvätt och egna små bekymmer om vilken färg jag ska köpa på de nya ljusen till köksbordet. Med sociala sammankomster och middagar hos "svärisar" osv. Jill och Stig är bortbjudna på middag i kväll, jag fick också en inbjudan idag (tack så mycket :)) men jag har valt att stanna här, jag vill inte känna mig som ett ständigt bihang på dem så fort de ska företa sig nåt. Pernilla nämnde nåt om en spelkväll i stan också men jag har inte humör för det nu. Kanske liiite samma känsla där också då de ska umgås med hennes bror och hans fru. Var är mitt liv?

Nä, fram med "målarlådan" och på med "masken" nu!

2 kommentarer:

Jill sa...

Tack syrran för pelletsen, det är inte det roligaste som finns att göra. Och du är inget bihang, vi gillar dig och ditt sällskap! Du vet vart vi är ikväll om du ångrar dig. Puss på dig! ♥

missj sa...

Jo, jag vet ju adressen :) Love you ♥