♥Förrätt♥
Kubansk biskopssallad
♥Huvudrätt♥
Oxfilé Wellington med Madeirasås
Alt. barnrätt: pasta con salccicci (det var ett önskemål ;))
♥Dessert♥
Pannacotta med passionsfrukt
Alt. barndessert: Schweizernötkaka
Kubansk biskopssallad
♥Huvudrätt♥
Oxfilé Wellington med Madeirasås
Alt. barnrätt: pasta con salccicci (det var ett önskemål ;))
♥Dessert♥
Pannacotta med passionsfrukt
Alt. barndessert: Schweizernötkaka
Till detta serveras drycker som enligt personal på systembolaget ska passa till var och en av rätterna. Gästerna består av Camilla och Jonas och Helena som dessvärre inte fick med sig Anders som måste jobba. Jag och Stig står för det mesta av matlagningen då Jill måste sova efter nattjobb. Jag träffade henne en sväng på morgonen och tydligen hade det varit en helvetes-natt som ensam sjuksköterska med ett evinnerligt springande och oändligt med jobb. Pannacottan är förberedd och jag har gröpt ur passionsfrukterna, Stig håller på att marinera oxfilén. Egentligen är det inte så mycket mer man kan göra så här tidigt så jag funderar på om jag skulle ta itu med det där knäckkoket som jag planerat i helgen.
Återgår till stök i kök!
Återgår till stök i kök!
2 kommentarer:
Åh, den Kubanska biskopssalladen hade jag helt glömt bort! Jag tror jag skriver in den på annandagsmenyn pronto :) Kan inte minnas när jag gjorde den senast, faktiskt.
Kram!
Den gick verkligen hem här! Noterade att receptet på nätet var utlagt av...DIG! :D
Skicka en kommentar