söndag, januari 10, 2010

20 grader varmare...

...bara över natten. I går kväll hade vi -20 här och nu ligger temperaturen på nollgradigt. Det är en snabb svängning minsann!

Söndag har kommit, i morrn tar ledigheten slut och jobbet vid igen. Jag återgår till mina 70%, så var i alla fall läget innan julhelgerna. Tanken är att vi ska övergå från s.k. "penn-flex" till att flexa i vårt löne/semestersystem PAW nu efter årsskiftet. Det kommer att ställa till lite trubbel för mig eftersom jag schemalägger mina deltidslediga dagar men byter dagar en del både efter verksamheten och mina egna önskemål. En del flex.rättelser kommer det med andra ord att bli. Fast denna gång tror jag att det bli lättare än när jag jobbade i Jokkmokk, då fick vi lämna in alla rättelser på ifyllda formulär, nu kan vi tydligen göra detta själva i systemet.

Naturligtvis känns det lite tungt att allvaret tar vid igen, det tyngsta är att behöva pallra sig upp tidigt om morgnarna (inga mer filmkvällar tills på morgonsidan utom under helgerna då såklart) men det känns också skönt att komma in i lite rutiner igen med lite fasta tider och lite fasta göromål.

Idag måste vi köra en genomgång av bilarna som stått ute, jag misstänker att Spruttis batteri kan vara lite trött efter nästan 2 veckor ute i kylan. Jillan är dock ledig några dagar till så jag kan kanske ta en av deras bilar men det hänger såklart på att Subban (Subarun kallas så *s*) startar så att Stig tar sig till jobbet med den.

Nu ska jag kolla vad som skett där ute i stora, vida världen...

Ha en skön söndag där ute!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Jag antar att du har samma PAW som mig och då kan man ju ändra sina turbyten i schemat så det stämmer.

missj sa...

Tack för tipset :) Är inte insatt i det där ännu. hoppas att det kommer att bli smidigt bara. Det kan ju ändra sig från vecka till vecka för min del...