torsdag, januari 21, 2010

Jihaaa!

Jokkis är löst! Sällskapet likaså! En tur upp till "sameland" blir det absolut men om det blir en övernattning eller ej återstår att se, jag kommer inte att lägga 3000 kr på en hotellnatt så jag tittar på privata alternativ men det är heller inte det lättaste när man inte är ett större sällskap eller vill stanna hela helgen. Men jag spanar vidare, håller tummarna och hoppas. Det vore skoj att kunna stanna kvar även på kvällen och även hinna med en tur ut på byn dagen efter.

Min dag har gått fort, på jobbet har det som sagt rullat på mer eller mindre i ett idag. Några irritationsmoment har passerat men de blåste väck då jag lät trevliga möten i jobbet och en god kväll med smarrig mat och goda skratt tillsammans med Pernilla vinna kampen om humöret :)

Sedan jag återvände till byn har jag ordnat med mina överföringar till diverse konton och lagt in räkningar. Lönen är ju på ingång på tisdag. Praise the lord! :) Det lutar ju starkt åt att jag kommer att få jobba 100% i 2-3 veckor här framöver då en kollega ska vara borta ett tag. Det tackar jag inte nej till. Det kommer säkert att kännas att vi går kort då för det gör det redan nu, första dagarna efter julhelgerna var det lite lugnare men idag har det börjat snurra på igen. Det har trillat in ärenden på löpande band idag. Det är ju bra att det finns jobb och att vi efterfrågas.

Nu ska jag krypa till kojs! Sov så gott, people!

Inga kommentarer: