måndag, januari 11, 2010

Kvällen...och dagen

Två filmer tillryggalagda, nämligen "Baksmällan" och "Duplicity". Förstnämnda var riktigt rolig och gav mig en sån känsla av nostalgi och en intensiv längtan tillbaka till Las Vegas, nu avser jag inte det grabbarna i filmen upplevde och var med om utan jag talar om staden, värmen, atmosfären och känslan av att vara i ett fantasiland. Det är magiskt! Den andra filmen var jag nog lite för trött för att hänga med i, det var först efter halvtid som jag höll tråden någorlunda. Allt detta hoppande i tid förvirrade mig lite i mitt trötta tillstånd.

Det känns som om jag kastats tillbaka i dygnsrytmen ganska omgående för jag är faktiskt trött denna tid, det har jag inte varit på mååånga dagar. Arbetsdagen gick f.ö. riktigt bra, jag var inte ens speciellt trött när alarmet ringde och har inte känt av någon trötthet under hela dagen, det gjorde jag däremot innan jul - så jag antar att ledigheten faktiskt gjort nytta. Även på jobbet har vi gått in i ett nytt år och en ny struktur och organisation - DET känns däremot. För det är tusen och en frågetecken hos mig och hos många med mig angående detta med vårdvalet. Hur kommer jobbet att se ut framöver? Hur lägger vi upp saker och ting? Vad innebär detta med listningarna? Sitter någon säker?

Nåja, detta är inget vi lär få svar på inom den närmsta framtiden utan pusselbitarna lär falla på plats, en efter en, allt eftersom problem och situationer uppstår...

Nu säger jag godnatt för nu är det dags för sängen!

Inga kommentarer: