lördag, februari 20, 2010

"Innan kvällen är slut"

Gårdagen var en trevlig tillställning. Jag gillade konceptet och storyn. Till en början gav jag mig på att anteckna allt jag ansåg var ledtrådar. Alla hade fått papper och penna vid sin plats. Detta lade jag dock ner redan efter andra akten (av fem), det tog upp så mycket tid och jag kunde inte koncentrera mig på storyn. Historien utspelades i Gabriel Frankes vardagsrum där fyra av hans klasskamrater från ungdomen besöker honom med varsin inbjudan, en av vännerna tror att hon är där för ett bröllop, en för hans begravning, en för en födelsedagsfest och den fjärde för en maskerad. Historien rullar på med att de fem vännerna försöker lista ut vem det är som sänt ut inbjudan och de videokassetter med ledtrådar de fått i bland annat det födelsedagspaket som en av vännerna haft med sig. I slutet av akt fyra dödas en av dem och sedan är det upp till publiken att försöka lista ut vem som begått brottet. Jag lyckades dock inte gissa rätt men det gjorde K. Duktigt! Om maten har jag inte lika positiva ord att säga, förrätten med rökt lax var god men minimal. Huvudrätten var en mäkta besvikelse kalventrecôten var sån att man fick skära bort stora delar, perfekt stek förvisso men totalt smaklös. De måste ha "missat" både saltet och pepparen. Desserten bestod av en kula chokladglass med lite olika nöthack, hallon och jordgubbar. God men också nog så liten.

Efter att föreställningen var slut beställde vi varsin drink och blev sedan hämtade på Western Farm av T. Hemma hos K blev det lite frågesport och nattsuddandet (läs: "morgonsuddandet") pågick till runt 06-tiden för två av oss så i dag är jag minst sagt sliten. Det kommer inte att bli många knyck här, jag har lovat att hämta Camilla från stan i natt men fram tills dess blir det bara vila och återhämtning.

Tack för en trevlig kväll K och T, för logi och "frukost på sängen" *kram*

2 kommentarer:

Pepsodent sa...

Tack själv - det var en höjdarkväll på alla sätt utom varmrätten - tur vi hade grundat lite med en liten toast (också) :)

missj sa...

Det var tur det, annars hade vi nog gått på inredningen ;)