onsdag, mars 24, 2010

Fiskfynd, film och färg

Efter jobbet åkte jag för att "handla bort" det jag behöver till lördagens fisksoppemiddag, dessvärre var laxen slut så jag får göra ett nytt försök i morgon. Men fick kom jag hem med likväl - och vilket fynd jag gjorde! Saltsill för 9,90/kg. Det är ju fantastiskt. Så på fredag blir det stekt saltsill, kokt potatis och löksås - en absolut favorit när det gäller husmanskost. Omega 3-påfyllningen fortsätter med andra ord både fredag och lördag. Fisk är mumma!

Jag tog en sväng förbi systemet och köpte några öl av varierad sort också, ibland är det så himla gott med en iskall öl så det tänkte jag satsa på på lördag.


Billigt, billigt!

Jag har precis slängt upp två bidrag i en tävling. Jag har haft en del flax förr med tävlingar, framförallt såna där med motiveringar och det har resulterat i såväl en New York-weekend, en hyrbilsweekend, en flygbiljett till Oslo, en gräsklippare, otaliga par solglasögon, biobiljetter, presentkort, skivor, skönhetsprodukter m.m. Denna vore en baddare att ta hem men konkurrensen är stenhård så jag hyser inga större förhoppningar.

Nu vankas det hårfärgning, inte det roligaste man kan företa sig men ack så nödvändigt. Är inte redo för att återgå till "råtta" ännu. Jag hyrde även en film idag som jag hade tänkt se men eftersom de andra dragit iväg till Klinten för att åka slalom har jag resonerat med Jillan om att behålla den ett dygn till och ta förseningsavgiften så att vi kan se den tillsammans istället. Det blir "tonårsfilm" ("New Moon") men jag gillar ju vampyrfilmer och det gör ju inte ont att vila ögonen på de vackra grabbsen i filmen heller ;)

Dags att vända blicken mot "färgburken"!

Inga kommentarer: