torsdag, mars 25, 2010

Semesterbryderier

Jaja, det blev ingen hårfärgning i kväll heller. Jag och kidsen hamnade i "New Moon" och sen drog klockan iväg - som vanligt. Nåja, tredje gången gillt. I morgon alltså! Angående filmen så var den helt ok och jag är övertygad om att jag hade varit tokförälskad i filmerna om de hade kommit när jag var 15 år. Vampyrer har alltid fascinerat mig.

I morgon är jag ledig, så vad händer? Jag ska ringa ett eller två samtal till Norge hade jag tänkt. Ett samtal till Luleå blir det också för övrigt. Saltsillen till middagen jag ska laga måste jag komma ihåg att vattna ur och under eftermiddagen ta ut laxen till lördagens middag ur frysen. Sen var det ju det där med hårfärgningen. "Let's Dance" och "Solsidan" vill jag verkligen se också, jag har missat alldeles för många avsnitt av bådadera denna säsong. Helst hade jag velat se "Skavlan" också där paret Rapace ska vara gäster men det krockar ju med "Let's Dance" så det får bli reprisen - om jag kommer ihåg det vill säga.

I dag hade jag ett litet snack med min närmsta chef om detta med sommarsemestrarna, jag tror aldrig att det varit så svårt att få ihop det hela. Det lutar åt att jag ska bistå en annan vårdcentral i sommar för att de ska få till det med sina semestrar/föräldraledighet, detta genom att gå upp i tid under tre veckor. Men det strular till det ordentligt för vår del. Hur vi än försöker vrida och vända det hela ser det uselt ut. Det blir antingen så att någon får börja sin semester redan sista maj (och vem fasen vill det?!), att jag får vara allena på fem distrikt i en vecka, det går säkert men blir knappast särskilt bra och kräver stenhård prioritering då distriktet innefattar såväl centrum, övre stadsdelen, nedre stadsdelen, Brännberg, Bredåker, Unbyn, Harads-regionen och Norrbyarna - med andra ord spridda och stora avstånd. Ett annat alternativ leder till att Annika blir ensam fyra veckor i sommar och det är verkligen inget att eftersträva, vill det sig illa kan det verkligen braka loss under somrarna och meningen är ju inte att man ska komma tillbaka efter en semester och köra slut på sig totalt inför en lång höst och vinter. Det är så många element att tänka på och sy ihop. Vi ska alla tre ta ett snack med chefen och se vad vi kan göra, kanske även prata med våra kollegor på den andra vårdcentralen för att se om de kan flytta en vecka på sin semester för att det ska gå att få till. Fortsättning följer...garanterat! Det lutar i alla fall åt att min semester kickar igång från den 19 juli.

Inga kommentarer: