lördag, juni 19, 2010

Jag har funnit en gelike!

Först; ett stort grattis och kramar till pappa på 58-årsdagen!♥

Vilket energiätande väder! Regnet vräker ner och i kombination med vinden gör det att det emellanåt piskar mot fönstren. Egentligen känner jag ingen spirande lust att åka ut men jag ska ge det lite tid, de har öppet till kl- 18 på Vinterbro så det räcker gott om jag åker vid 15-tiden. Den där valptävlingen är 16:30 så det hinner jag också med att kika på om jag vill :) Nån storshopping blir det inte, av anledningar ni redan känner till. Jag insåg att jag nu även missar denna månads lönekörning (som är den 20:e varje månad) så det förskott jag kommer att begära ska med andra ord hålla till den 12 augusti och täcka dels det jag kommer att behöva ta från denna månads hyra + nästa månadshyra + mat/nädvändigheter och flygresa Stockholm-Luleå och Luleå-Oslo. Hur mycket kan man begära i "förskott" (en månad är ju redan inarbetad) egentligen? Det är inte en tillfredsställande känsla att ha så dålig kontroll över detta.


Nåt jag måste köpa är i alla fall dasspapper, det har jag ett behov
av att ha ett litet lager av. Just nu har jag en oöppnad förpackning med fyra rullar - som är på tok för lite för att det ska kännas bra ;) Nog för att det gott och väl lär räcka till på måndag men just toapapper ska det finnas gott om hemma. Och vet ni, jag har funnit en gelike som till och med är värre än mig på den fronten; nämlingen MB. Hon har ett ännu större kontrollbehov på det och vill gärna se till att hon har en bal hemma. Vi har alla våra "hang-ups"! ;)

Nu ska jag äta den sista palten till lunch, den puttrar just nu på spisen och toppa intaget med en värktablett för nu är magen inte snäll med mig!

Ha en fin lördag!

Inga kommentarer: