söndag, augusti 22, 2010

Dagens goda skratt!

Oj, oj så tokigt det kan bli!

B sitter som bäst och jobbar och skriver på viktiga saker som ska upp på hög politisk nivå. Jag har talat gott om det vårdadministrativa system (VAS) som används i Norrbottens Läns Landsting och det är nåt som B ville ta med i sitt förslag och jag fick förfrågan att skriva ner lite om det. Sagt och gjort, jag skrev raskt ner en en kort beskrivning och fick snabbt ett svar via mail:
"Jeg visste ikke at man svensk på skrev: systemet gör det lätt att fitta information om patienten och den vård han/hon fått inom landstinget"
Natuuurligtvis ska det ju vara "hitta"! Jag är innerligt glad att det inte bara kopierades rakt av in i förslaget. Då hade det blivit "skämskepsen" på! ;)

Vi fick oss i alla fall ett gott skratt båda två och det är ju inte fy skam!

5 kommentarer:

YSF sa...

Vilken fin fin blogg du har :) gjort designen själv??

missj sa...

Tack! :)

Dessvärre kan jag inte ta på mig äran för designen själv utan den har jag funnit på nätet.

Krille sa...

Ajaj, du får se till att ha stavningskontrollen aktiverad och kolla igenom innan du skickar mail. :-)

missj sa...

Jag har det men tydligen reagerar det inte på det ordet, det finns ju ;) Tur att det var rätt person jag sände mailet till, det hade kunnat bli hur tokigt som helst! ;)

Miss0 - svensk tjej i Oslo sa...

Haha, lätt hänt ;) Jag vet inte hur många gånger jag har lyckats skriva kuk istället för kul. Är lite för snabb när jag skriver ibland hehe.

Btw, har du skafft dig en norsk type? :D

Åh, konserten var bra. Det lilla jag hann höra av henne. Men strålande fint väder och upphåll, bra stämning på taket. Pga av att vi var försenade och toabesök så hörde jag bara två låtar med henne. Men hon är fantastisk. Men det var mer dra på Larsa :D

Kram!