onsdag, augusti 18, 2010

NETF-medlem

Grattis bästa MB på födelsedagen! Hoppas du får en fin dag fylld av trevligheter och kärlek! Bjuder på en bild av mina fina gladiolus, jag hade helst velat ha vita men det fanns tyvärr inte och rosa är då bättre än orange :)




Idag blev det apostlahästarna hem, temperaturen kändes alldeles lagom, jag kände ingen stress och skulle inte handla så varför inte :) När jag sonderade postlådan hade jag fått ett tjock brev och blev såklart nyfiken, jag är numera officiellt medlem av NETF (Norsk Ergoterapeutforbund). Snabbt gick det för jag fick in de kompletterande uppgifterna de behövde i måndags och nu är det klart. Inte illa!

Mina körsbärstomater står och gottar till sig i ugnen nu så jag kan nog förvänta mig middag som sisådär 1,5-2 timmar. De tar lite tid på sig de där rackarna - men så blir det goda också! I kväll ska jag köra den där middagen jag skrev om redan i måndags; spagettini, pesto och rostade tomater. Enkelt och gott! Jag ser nu i dagsljus att det börjar vara lite dammigt här, inte alls farligt men det stör mig likväl så i morgon eller på fredag blir det städning innan helgen. Men i afton ska jag försöka se filmen jag påbörjade i går klart. Det går trögt för mig att få till den där soffmysarkvällen :)

Inga kommentarer: