torsdag, augusti 05, 2010

Sensommartorsdag i norr

Torsdag, solen skiner och jag är ledig (jobbar 70%). I går blev det en spontan kväll hos "grannskapet", våra kvällar tenderar att dra ut på tiden så jag var inte i säng förrän vid 03-tiden. Vaknade strax före 07 och förbannade mig själv för att jag glömt att ställa alarmet på mobilen men var ändå glad att jag vaknat i tid - för i mig var jag helt inställd på att jobba. Plötsligt slog det mig; jag är ju ledig idag! Vilken underbar känsla det var. Jag drog täcket över mig igen, kurade en stund och somnade om till närmare 10:30. Härligt!

I kväll ska Lina ha sin 10-årsfest, hon och sju(?) kompisar ska äta pizza och tårta, se på film, mysa och sova över i husvagnen. Det blir nog lite av ett äventyr för dem. Jillan ska ner till stan och ordna med det sista till hennes fest och jag funderar på om jag ska njuta av en dag i stillhet här eller hänga med henne ner till stan.

Jill och familjen + en drös kompisar drar iväg med husvagnarna för att spendera helgen i Piteå, det är dags för Noliamässan som drar enorma mängder folk och naturligtvis ska ett gäng Bredåkrare också vallfärda dit. Planen är att jag sätter mig i bilen efter jobbet och möter upp dem där. Jag försöker få ihop detta med att hinna träffa "de flesta" av mina vänner medan jag är här, utan att vistelsen bara ska bli hets och stress runt. Vi får se hur det lyckas. Det är en liten påse att sy ihop :) En del får bli lunchmöten och med andra kvällstillställningar.

Nu ska jag ta och lägga upp lite bilder från förra helgen då jag, Ingela och Kristina var i Stockholm - men det blir ett nytt inlägg för att få lite ordning och reda i bloggen :)

Inga kommentarer: