tisdag, november 23, 2010

Motgang er bare midlertidig

Kvällen i går? Inget som lär fastna i minnesbanken, först all den där irritationen sen var jag totalt slut. Somnade på soffan efter middagen. Vaknade efter 21 och då blev det bara en dusch och vidare ner i sängen. Kände mig riktigt snörvlig och eländig. Sov som en stock hela natten. Så pass att jag missade väckningen 06:30 och vaknade 40 minuter senare, tung i huvudet och snörvlig igen och med stressnivå hög. Jag trodde att dagen skulle bli tyngre än den faktiskt blev. Jag tror säkert att tröttheten kommer att slå till efter middagen men just nu nyttjar jag den efter bästa förmåga och har varit och handlat, dragit igång ett paltkok (med allt vad det innebär) och hunnit upp till husfolket för att lämna tillbaka en skruvmejsel och fråga om de hade en bilbatteriladdare - där gick jag han skulle höra med sin mamma och svärfar som bor här intill. Bara att hoppas då! Jag tror att bilen skulle må gott av en ordentlig batteriladdning.

Kanske jag skulle ge mig på en av mina filmer från Lovefilm idag. De jag har hemma är; "Dykkerklokken og sommerfuglen", "Daybreakers" och "The Time Traveler's Wife". Förstnämnda ska vara riktigt bra men jag tror att den är lite för sorglig för vad jag känner för idag. Den handlar nämligen om en familjefar som drabbas av en stor stroke, hamnar i koma och när han vaknar upp bara kan röra ett öga och har hamnat i ett s.k. "locked in syndrome". Grymt, lindrigt uttryckt! Så i så fall blir det någon av de två sistnämnda.

Rubriken? Klokskap från en radioreklam jag hörde idag!

2 kommentarer:

Annelie sa...

jag har sett den sista filmen, den är helt okej och sevärd, men ingen höjdare.

missj sa...

Just den har jag hört så mycket gott om...Jag tror egentligen att förstnämnda är bäst av de tre men den kräver sin sinnesstämning ;)