måndag, november 22, 2010

Näst sista måndagen i november

Dagen i dag har egentligen gått bra, min onda hals är bättre än av den var i går men jag misstänker att nån liten bacill busar där under ytan för jag känner mig relativt slut efter en dag på benen. De sista krafterna gjorde jag slut på efter jobbet då jag drog ner på Tangen för att hämta det där paketet (som dessvärre måste bytas - tyyypiskt!) och införskaffa lite julpynt (och lite krafs som behövs för att få julpyntet på plats). Tröttheten kan möjligtvis också skyllas på nattens kassa sömn, trots att jag lade mig riktig tidig så har jag sovit uselt. Det hela började med att jag vaknade 22:40 med en känsla av att någon knackat på dörren, jag var osäker på om det var så eller om jag drömt men när jag hörde röster utanför tog jag för givet att det faktiskt var någon som knackat på. Efter det fortsatte det bara med toabesök, törst och svårigheter att somna om så jag lade mig med mobilen och läste mail och nyheter i en timmes tid mitt i natta. Någon sådan repris vill jag inte ha i natt.

Annars har arbetsdagen rullat på fint, på morgonmötet avklarades menyn klart till nästa måndag och julavslutningen hos Anne Merete. Det kommer att bli Janssons frestelse (mitt jobb), Quiche Lorraine, hembakt bröd (både hårt och mjukt), hemgjord potatissallad, spekeskinke, sallad och fruktkaka, ostar och nån pudding till dessert. På tal om dessert så hade jag med mig några kilo chokladbollar till jobbet i dag också. Det ser ut som att de flesta får bo i avdelningens kylskåp tills dess att de är uppätna.

Nu ska jag se om jag kan komma på nåt i middagsväg, det hade suttit fint med en filtallrik just i dag men det finns ju inte här. Sen tror jag minsann att jag abonnerar soffan resten av kvällen, inte för att det är nån större konkurrens om den just denna vecka ;)

Inga kommentarer: