torsdag, december 30, 2010

Nyttårsfri


Väskan dök sent omsider upp i går, klockan hann nog bli närmare 21:30 innan en trevlig man från Gardemoen ringde och hade problem att finna fram till mig. Tänk att det ska vara så svårt. Nog för att den lilla vägsnutt jag bor på är en liten avfart från själva vägen med det gatunamnet men ändå. Det var helt fantastiskt att få hem alla mina saker men för varje dag som går blir jag verkligen mer och mer medveten om att jag måste skaffa mig en hylla i badrummet för jag har absolut ingen förvaring där inne, inte en hylla, inte nåt badrumsskåp – ingenting! Nu står allt från tvättmedel, badrumsrengöring, till toarulle, smink, parfymer, hårspray osv på tvättmaskinen. Tandborste, tandkräm och sånt där som jag använder mycket har jag i en sånn där toaväska med krok som hänger på ena duschkabinsväggen. Jag hade tänkt mig en golvhylla, helst en med hyllplan överst och skåpdörr nederst där jag kan gömma handdukar, sanitetsprodukter och sånt som inte behöver vara lika lättåtkomligt som allt det andra.

Veckans och för den del årets sista arbetsdag är slut, jag har flexat ut lite tidigare för det har verkligen varit stilla i dag. Jag antar att folk har bättre saker för sig än att ringa oss så här dagen före nyårsafton ;) B har ägnat dagen åt en shoppingtur med mammsen för ekipering medan jag varit på jobbet, jag hade hoppats att det var möjligt att få till en detour förbi Ikea där jag sett just en typ av skåp jag hade kunnat tänka mig i badrummet för en mycket överkomlig peng. Jag har inte fått nån respons på det SMS:et ännu och jag har full förståelse om det inte känns så lockande. I eftermiddag blir det nog så att vi passar på att dra ut med en massa papp, papper, metall, plast och glas medan vi har tilgång till E:s bil – för nu håller mitt lilla förråd fullkomligt på att svämma över av sånt. När jag varken har bil eller gångavstånd till någon återvinningsstation är det inte så lätt att hålla efter den biten.

Planen för kvällen? Oxfilén måste upp ur frysen för att tinas upp såpass att jag kan skära till den bit jag ska ha till i morgon, laxröran till förrätten ska förberedas, golven måste dammsugas och torkas (i alla fall hallen!) sen ska jag nog ägna resten åt konversation, kärlek och kos med min fina♥

Vi har förresten fått en inbjudan hem till Marion på lördag för vin, ost och prat, jag har kastat ut forslaget till B men inte fått något direkt svar ännu så det är lite osett hur det blir. Det verkar ju handla om en stillsam tillställning som heller inte blir så sen så det kanske kan bli nåt av – men å andra sidan är ju både jag och B ganska snåla med vår gemensamma tid eftersom den inte är alldeles för storskalig.

Inga kommentarer: