lördag, januari 29, 2011

Nattliga rekommendationer


Som jag letat de gamla, goda, frasiga (men smuliga) "Franska bagatellerna". Ingen lycka! Men när jag var till Sverige senast så fann jag dem, men numera heter de "Crisp 'n Light". Varför byter man ut ett så härligt namn som "Franska bagateller"? Eller det kan jag nog räkna ut med nutidens vikt-/nyttohets, fast sanningen är att dessa bröd är som allra godast med ett lager Bregott på ;) No more 20 kcal! Men mums mums!



Jag måste faktiskt erkänna att jag är super-flink på detta med att inte köpa sötsaker. Nej, sötsaker är inte min passion. Det är maten som är min akilleshäl. Men ibland vill även jag ha nåt sött - och det ultimata i min bok är kombinationen choklad och nötter. När jag var i butiken häromdagen fann jag denna lilla godbit och köpte hem den. Nu, efter två dygn i kylen, är den avsmakad och betyget är strålande. Japp ska vara kall och seg tycker jag och den gamla klassiska Jappen i kombination med hasselnöt är super. Så de varmaste rekommendationer till Japp Hasselnøtt!

1 kommentar:

FreedomofNOW sa...

Underbart! Jag åt precis nånting som gav mig en fullständig minnes-flashback till min barndom och "franska bagateller" med mamma om kvällarna, och bestämde mig för att jag måtte bara finna de igen. Tack!