tisdag, februari 22, 2011

Flygbiljetter på och av och på...

Nu har jag "bott" på Norwegians och SAS hemsidor och dessutom ringt Norwegian angående min planerade resa upp till norr eftersom det inte gick att boka om en resa med anslutningsflyg via hemsidan. Tanken var att jag skulle åka upp den 4 mars och stanna en långhelg men nu har det ju skett ting som gör att jag måste upp senare den månaden. Att resa upp två gånger med så kort mellanrum blir nog så lyxigt ur ledighetssynpunkt.

Att omboka kostade mer än att köpa en ny biljett så jag avbokade och får i alla fall tillbaka 600 kr (skatter och avgifter). På det stora hela kommer detta att bli superbra, för det är verkligen mycket som talar för just den nya turen upp, om än det hela blev dyrare än den ursprungliga planen.
♥ Max fyller 9 år på fredagen då jag kommer upp
♥ Agneta ska ha sin 60-årsbjudning på lördagen
♥ Jag har ett nog så viktigt möte på onsdagen
♥ Med SAS kan jag dessutom dra hem efter mötet på onsdagen istället för att stanna ännu en dag (och hamna på för mycket flextidsminus) vilket hade varit ett krav med Norwegian eftersom deras senaste plan går 14:30.
♥ Vid detta tillfälle borde K och T ha fått sin lilla - och jag kan få chansen att "snusa bebis" och gratulera de nyblivna föräldrarna

2 kommentarer:

Pepsodent sa...

Ja det var lite bättre datum det än det föregående tänkta. Och även om vi inte fått då så vill vi se dig eftersom vi inte fann tiden förra gången...

missj sa...

Ja, vi måste ju försöka få till nåt denna sväng :D