söndag, mars 27, 2011

14 timmar på stan

Klockan 10 gled jag in i Boden centrum och startade dagens planer, så när som på två av dessa saker har jag gjort; de där minihårsprayerna glömde jag alldeles bort och Bussgods som har ett paket jag skulle hämta ut visade sig ha stängt på lördagar så dessa två får jag ta på måndag. Lite extra glad blev jag över att det visade sig att jag hade ett Depo-medrol-recept liggande kvar från förra året. Jag hade tänkt köra allergipiller i år men när sprutan låg där och ropade på mig så tackade jag såklart inte nej. Jillan ska få det "ärofyllda uppdraget" att "plåga" mig nån dag.

Jag hade sån flax att jag fick med mig Pernilla som sällskap till Storheden (som jag inte trott att jag skulle hinna med idag) efter att jag gjort allt jag skulle i stan. Därefter blev det en sväng förbi hem till Pernilla för att kolla in lyan som var riktigt fin; ljus, fräsch och välplanerad. Mycket, mycket trevligt att träffa dig käraste lilla vän ♥ Innan jag drog mig mot Agneta hann jag med en sväng förbi Dollarstore och inte kom jag tomhänt därifrån. Det kommer onekligen att bli intressant att packa resväskan inför returresan, tur att den mest består av de kläder jag ska sälja på Tradera som inte ska med tillbaka.

Kvällen hos Agneta var riktigt trevlig och inte känns det som att det blev närmare 8 timmar där. Massor med god mat, 15 glada människor varav de flesta jag träffat tidigare, sång (klassikerna på fester, nämligen "En kungens man" och "Balladen om herr Fredrik Åkare och den söta fröken Cecilia Lind" blev såklart avverkade ;)), vin för de flesta, skratt och prat. Jag hann till och med lite datorsupport, även om det hjälpte föga eftersom Agnetas dator är segare än ett gammalt tröskverk. Innan jag drog mig mot byn skjutsade jag hem tre av festgästerna, fin form, klackeskor och isiga trottoarer är inte direkt a good combination ;)

Nu ska jag gå och gräva lite i frysen, jag har fått i uppdrag av Jillan att leta fram lämpligt kött till måndagens fonduemiddag - i morgon måste köttet nämligen marineras.

En riktigt vacker vinterdag och fortfarande mycket snö
Boden stad
En av de goda tårtorna, den andra: Midvintertårtan var SAGOLIK!
Agneta hade ordnat med såå mycket god mat!
Dianas fantasifulla present
Åhhh, den är äntligen i min ägo!!♥

Inga kommentarer: