torsdag, april 28, 2011

Social torsdag

Dagen började inte som det var planerat, Jillan åkte på övertidsjobb och kunde inte gå av i morse men det hela löste sig så fint att Camilla, som också jobbat natt kom med bilen åt mig. Jillan hon sliter ännu och det borde vara en trött syster jag ska hämta på sjukhuset kl. 22 i kväll när hon slutar. Medan jag väntade på besked om jag skulle hämta henne hann jag med en del ärenden på Storheden, åt mig, Jillan och Stickan. Jag lyckades dock bara halvvägs med Stigs båtstöd då de bara hade ett inne.

Orange Ginger Chew
När jag sen fått besked av Jillan att hon skulle bli kvar på jobbet ändå till kvällen drog jag iväg för att hälsa på Tove. Lika trevligt som alltid. En massa prat över en kopp kaffe. Den där hemlisen jag skulle kolla hos turken på Granholt var ingefärsgodisar åt henne, hon är ju galen i just ingefära - så de gick hem :) Därifrån drog jag vidare för att träffa K, T och lilla nytillskottet K. Söt som rackarn med en het underbar kalufs. Där blev det också kaffe, prat och såklart bebisgos. K är en riktig liten charmis som gärna bjuder på ett smil eller åtta.
Jag och lille K
Innan jag begav mig hit till Agneta, där jag f.ö. verkar bli ännu ett tag för nu är Lina dålig igen *suck*, gjorde jag ett försök att ringa Maria för att höra om de var hemma och jag kunde komma förbi och "inspektera" huset de köpt. Hon var kvar på jobbet och hade en del ärenden efter det men det var nog lika bra för det känns rätt skönt att ta det piano en stund innan det är dags för kvällens "utryckning".

Tack Jillan för lån av bilen, Camilla för att du körde den hit, Tove för sällskap, prat och kaffe och K, T och K för dito

En bra dag med andra ord!

Inga kommentarer: