lördag, april 23, 2011

Sommartankar

Huj, vad det blev tomt och tyst här. B har för en sisådär en timme sedan dragit iväg för att hälsa på och hjälpa sina föräldrar lite samt ordna en del med segelbåten och kommer tillbaka först i morgon. Jag ha varit på butiken och handlat ett par pakker av ukens go'helg-tilbud som idag var yttrefilet av storfe. Bra att ha i frysen.

I går fick jag ett infall om sommarplan, jag skulle vilja dra en Sverige-tur, lite vanlig harryhandel vid gränsen(?) och en sväng ner till Gekås i Ullared. Det är sååå många år sedan jag var dit och under min uppväxt och familjens husvagns/husbilsturer var vi dit varje år så nu tycker jag att det är dags. Härifrån är det ju bara ca. 40 mil dit så jag tycker att det hade kunnat vara en fin tur att ta tillsammans. B var lite skeptisk efter att ha sett dokusåpan om butiken på TV men jag ska nog kunna få de tankarna att ändras. Jag ska i alla fall jobba intensivt på saken.

Dagen idag då? Här ska städas och så ska jag börja packa väskan för på måndag lämnar jag Flaskebekk för en tur mot Boden.

Inga kommentarer: