torsdag, juli 14, 2011

Vi går mot helg - och semester!♥

Denna sommar går verkligen i socialiseringens tecken, inte så att jag klagar. Inte alls. Men jämför jag med förra sommaren, då jag inte kände fler än MB och E här så är det en enorm skillnad. Det är jag hjärtligt glad över, för just detta med att skapa sig ett nytt socialt nätverk (”starta om i vuxen ålder”) på en ny plats på jorden var en av de saker jag faktiskt kände mig mest oroad över – men det har ju löst sig över förväntan. Jag har ju träffat och lärt känna ett par pärlor här.

I morgon får jag besök ut hit av min ”partner in crime”, alltså resesällskapet till Hellas. Vi ska planera, surfa på nätet och jaga information, boka flygbussbiljetter, längta och ladda för en vecka i den grekiska hettan (kollade temperaturerna på Pythagorion – huj, huj, det där blir en chock för kroppen ;)) 

Hur mycket fickpengar är egentligen lämpligt/nödvändigt att ha med sig för en vecka i Grekland? Jag har surfat på saken och sett allt mellan 500 kr per dag och det dubbla. Vi ska inte leva nåt extravagant liv men säkert hyra solstolar, äta och dricka gott – om det blir bilhyra och utflykter antar jag att vi ska prata mer om i morgon.

Inga kommentarer: