onsdag, augusti 24, 2011

Den fruktade hösten...

Jag trodde att sommaren skulle vara händelsernas centrum och att hösten skulle bli rätt ensam, grå och trist....men så fel jag hade.
  • Den 24 september drar vi tillbaka till fantastiska Pythagorion. Sol. värme, bad och goda bekanta! Stella. Christos, Aldo och Dimitros - here we come :D
  • Den 27 oktober ska vi se (fantastiska!!) Melissa Horn på Sentrum Scene, vi har fått biljetter - jag hann blir skeptisk till att vi skulle få det efter hennes uppträdande på Minnesseremononien här i Oslo (hon har sålt massor på iTunes efter det) men vi klarade det! Ääääntligen ska det bli av! Hon är/har en gudaröst i mina öron!
  • Den 19 november ska vi se Maria Mena på Rockefeller, Mari tog ett fantastiskt initiativ på jobbet och det slutade med 10 personer som ska ut och äta och gå på konsert. Maria spelade på det otroligt känslosamma rossremonin på Aker brygge/Rådhusplassen (låten jag lagt upp nedan). Hon har en ljuvlig röst! Att dessutom få träffa Tone igen är en gigabonus. Längtar efter en god kväll med kollegor och vänner!
  • Planen är en tur till Thailand över nyåret alternativt i början av januari.
Melissa Horn


Maria MenaBåda dessa artister vi ska se har gjort ett uppträdande och statement i det fasansfulla som skedde Norge den 22 juli.

Tro't eller ej men jag ser faktiskt fram emot hösten och vintern plötsligt!

4 kommentarer:

Camilla sa...

Era lyckostar som får resa så mkt!! :)

missj sa...

Nu blir det inte fullt så mycket, Thailand faller bort - åtminstone initialt. Men det sker ju annat skoj :D

Gunilla sa...

Heja heja, det låter som en härlig höst! Njut!

missj sa...

Jamenvisst, no need to complain :D