torsdag, september 01, 2011

Biljetter, barnbarn och byte av hemland

Biljetterna är hämtade så nu ser jag innerligt fram emot en härlig kväll på Nydalen på torsdag. "Senkveld" är ett otroligt skojigt program på TV och att få se det live under inspelning - och dessutom vara en del av det känns himla skoj! På torsdag är det dags!

Biljetterna i box
På söndag kommer Øistein och Mia förbi på middag, Mia är hans lilla Jack Russell som han får hem på fredag. Det är hans hett efterlängtade lilla dotter och i och med detta Elins barnbarn. Jag längtar, trots att jag är en "storhunds-tjej" tycker jag att Jack Russells är fantastiska och jag har själv velat ha en. Så jag ser fram emot att träffa "barnbarnet" :D

Lilla Pia

Som jag bloggat om förr har jag tänkt en del på detta med att folkeregistrere mig i Norge, idag blev det extra tydligt att jag måste ta tag i det. Saken är den att jag bor på "landsbygden" så jag måste in till Oslo för att gå på Skatteetaten. Nu måste jag få ordnig på detta, annars får jag inte stå på lån i Norge och kan alltså inte äga vår bolig - och det ska jag baske mig göra. Detta ska vara vårt hem. Här stänger det bara så förfärligt tidigt; 14:30 så jag har bestämt mig för att flexa ut tidigare på tisdag och dra till Skatt Øst och ordna med detta.

Inga kommentarer: