lördag, september 03, 2011

En annorlunda arbetsfredag

Kabelkoret - väldigt duktiga för att ha tränat 3 gånger
Vi tog en tur till lageret/teknisk verksted
I går var det officiell åpningsdag av Hjelpemiddelsentralen Oslo/Akershus. Jag, Kristin och Siri valde att dra dit eftersom de är en så pass stor och viktig samarbetspartner för oss. Det blev en riktigt trevlig dag, stressigare än vad vi hade väntat oss med körsång, tal och gåvoöverräkningar, tapas-lunch, omvisningar och föreläsningar. Det blev en riktigt trevlig fredag.

Jag och Elin hade planlagt att äta tartar (råbiff) till middag i går, den består av finhackat bättre rått oxkött som garneras med hackad lök, hackade rödbetor och kapris runt om och serveras med en rå äggula på toppen. Detta är faktiskt nåt jag aldrig smakat förr. Jag började känna av halsen och att jag var tung i kroppen när vi åkte från Hjelpemiddelsentralen i går och det bara fortsätta att eskalera så på kvällsidan var jag hyfsat risig. Vi hamnade i soffan framför TV:n och i och med detta hann klockan bli nog så sent för att sätta igång med detta matprojekt som därför blivit förskjutet till måndag. Det blir egentligen perfekt, fin mat att fira kontraktskrivningen på radhuset som vi ska göra klockan 17 på måndag. Eftersom timman hann bli så pass sen i går och vi var tvungen att få nåt i magen blev alternativet....
...en skiva gott bröd, äggröra med gräslök och lite kokt skinka

Kanske inte vad man tänker på som fredagsmiddag men det fungerade förvånansvärt bra ändå. I afton kompenserar vi i alla fall det med en pasta och laxsås. I morgon kommer Øistein och lilla Mia på besök och då blir det en god köttbit, Elins potatisgratäng, panelens pepparsås och en tomat- och rödlökssallad.

Inga kommentarer: