torsdag, september 08, 2011

En ny erfarenhet

Idag har jag misskött mig grande med maten och det har kostat. Jag missade eftermiddagens mellanmål och sen stressade jag iväg för att hinna i tid till Nydalen (och finna fram) så det fanns ingen tid att äta innan vi skulle vara i studion och publika "Senkveld". Där och då i studion gick det bra men sen när vi kom till Baltazar, den italienska restaurangen som Elin tog mig till så rasade det. Jag misstänker att jag hade blodsockret i fotknölarna. Ingenting var bra. Maten tilltalade inte, Elins erbjudande om att dela en flaska vin ratades och jag var allmänt irriterad och sur. Servitrisen måste ha trott att Elin drogs med världens bitch. Det var så pass att jag nästan var på vippen att börja gråta av frustration när maten bara ville falla av gaffeln. Faktum är att 27 kilo trillat av mig och jag måste sköta mitt matintag notoriskt och det är, efter i afton, tydligt att när jag inte gör det så får det konsekvenser...Tur i oturen, Elin kunde skratta åt eländet och tyckte till och med att jag var söt (hur nu det gick till?! *s*)

Let the show begin!
Men för att lämna detta, kvällens inspelning var superbra. En god blandning av allvar och skämt. Gäster var statsminister Jens Stoltenberg, Norges mest kända skådespelare Aksel Hennie som just nu gör succé i "Hodejegerne". Dessa två talade om tunga ämnen, Stoltenberg om terrorangreppet mot Norge och Hennie om sin bror som så tragiskt dog i en fallskärmsolycka bara några dagar innan Hennie ställde sig upp och höll ett tal kring terrorhändelsen. En otroligt stark sak att göra mitt uppe i en egen djup sorg! Utöver dessa hade de besök av två musikaliska unga talanger. Trots en helintensiv publikuppvärmare, som förvisso var rätt rolig, och nästan såriga handflator efter idogt applåderande var det en riktigt skoj eftermiddag.

Vi fick besked om att alla i publiken skulle komma att synas i rutan när programmet sänds på TV i morgon (huh!). Elin ska spela in programmet på digitalboxen så att vi kan få se det "utifrån" också :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Va mysigt ni verkar ha det!! :) Och det där med 27 kg är verkligen imponerande, heja dej!
Hälsn.
Tiva