måndag, november 28, 2011

iPhone-maffian har tagit mig


Jag är ju kär i SonyEricsson, den mobil jag haft de senaste åren. Jag testade att köpa en Xperia innan jag flyttade till Norge men blev helt handikappad av touch och hatade den. Så jag bönade lite hos firman och fick byta till en W995 som jag älskat och älskade. Nu lever jag med en kvinna med en iPhone, som är helt frälst och när jag var på middag med henne och hennes familj så var det iPhone rakt igenom. iPhone-maffia med andra ord! Jag har sedan jag lärde känna henne använt både hennes iPhone och iPad och har lärt mig detta med touch och anser mig ha god "schvung" på det nu.

Så till trots för att jag inte har behov för en ny mobil ännu (jag är av typen som inte byter förrän den gamla går sönder) så har jag bestält en iPhone 4S i afton. Min gamla kommer att gå med posten till Jillan tillsammans med hennes körkort och Linas mobil som blev kvar här. Jillan är min stadiga mobilärvare ;)

2 kommentarer:

Jill sa...

Jag hade helt gömt att jag lämnat körkortet till dig, så det var tur att du fann det =)
Sen stämmer det, jag tar all teknik som kommer från dig bruden ☺♥ PUSS

missj sa...

Ska skicka dem senare i veckan, måste bara tömma min mobil och få över telefonboken innan jag gör mig av med "gammeln". Sen kommer den :D