tisdag, februari 28, 2012

1 år och 8 månader

Idag är det faktiskt 1 år och 8 månader sedan jag kom till Norge med två resväskor med kläder. Det var allt! Jag startade med en dryg vecka boende hos MB och E medan jag fick min egen hybel i ordning med möbler. Efter det har det hänt rackarns mycket (-igen)!

Elin ska jobba över lite idag, jag sitter här och håller på att frysa *brrr*  sönder medan jag noterar våra jäkligt skitiga fönster, så var det inte i helgen. Sågdamm?!  Fast jag har dragit igång värmeelementet och hoppas att det snart ska ha effekt. Middagen ligger på min lott idag; köttfärssås och spaghetti står på menyn.

Nu är golvet helt lagt och nästan alla lister är på plats. Det som återstår nu är skåpet under köksbänkarna, byta skåpet under diskhon och köksbänken. Jag noterade också att "snälle Glenn" (snickaren), inte bara kapat till listerna - han har satt dem på plats också! :)

Det är inte mycket snö kvar här nu
Me like, detta kommer att bli så bra!
Även en stor del av listerna är på plats
"Glenn min vän" har varit hjälpsam! (Här ser man nyansskillnaden på väggen bra också, och slarvet vid listen!)

2 kommentarer:

Camilla sa...

Fan, vilket snyggt golv!! Och lycliga ni som knappt har snö kvar, lite skillnad här hemma. :)

missj sa...

Det är superfint! Längtar sååå efter att se helheten, skuraoch möblera :) Sen längtar jag massor upp till Boden också - även om ni har mer snö. Hoppas vi ses hos Jillan på lördag! Kram! :D