Fiskgratäng och cider från Hardanger - både mat och dryck fantastiskt goda!
I dag till lunchen började tänka på all god mat vi ätit i Norge, god och hälsosam mat. Onsdagen när jag anlände blev det middag ute på Beach Club som jag berättat tidigare, där satsade vi alla på olika proteinvarianter; de andra på kött och fågel och jag på en fiskburgare. Torsdagen bjöds vi på god fisksoppa, ingen redd version utan med mixade rot- och grönsaker, goda kryddor och ordentliga fiskbitar av såväl vit som röd fisk. Denna soppa fick jag även till lunch på fredagen och på kvällen blev det ju en parmapizza på Peppes Pizza (ingen fisk här dock). På lördagen serverades vi en supergod fiskgratäng på sej med kokt potatis till av värdfolket. Dessutom har varje frukost innehållit både makrill i tomatssås och rökt lax eller öring.
Toppenmat hela vistelsen igenom med andra ord!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar