måndag, januari 08, 2007

Update!

Så var det dags med en liten uppdatering, det blir oftast ganska dåligt med sånt under helgerna.

Fredagen blev det den där middagen på M/S Bränna med Pernilla och Ronny, precis som planerat. Maten var mycket god, ett mumsigt salladsbord med mycket godsaker, rensteksröran var en favorit. Efter det fanns det olika potatissorter och såser att välja på och till det fläskfilé, oxfilé. kyckling, lax eller smörfisk. Däremot blev det Olivers istället för Puben P efter middagen, det var skoj. En seg lördag följde på det. På lördag kväll var Daniel iväg till en kompis, jag var bara hemma tills dess att jag fick ett SMS av Pernilla (kl 00:30) och tog taxi ut till hennes bror och hans fru, där Pernilla och Ronny var. Där blev det spel och drinkar och det slutade med att vi inte åkte hem förrän kl 04.

I går lagade vi god mat och såg på film, denna gång "Saw III". Personligen tyckte jag inte att den var lika bra som sina föregångare.

I veckan tänkte jag försöka plocka bort det lilla julpynt vi har framme, det är snabbt gjort eftersom det bara handlar om Toves tomtar, en söt liten vätte, två julstjärnor och "porrbelysningen" i sovrummet.

Inga kommentarer: