torsdag, februari 01, 2007

Ett steg närmare


Vi var till resebyrån i går, nu har vi plockat ihop vår september-semester. Vi kommer att åka den 13/9 och komma hem omkring den 28/9.

Det blir amerikanska västkusten med bil även denna gång dock lite längre än sist, vi kommer att stanna ett dygn extra i San Diego och sedan åka tillbaka till Las Vegas ett tag. Det lutar åt att vi kommer att bo på Luxor då. Hotellet ser onekligen läckert ut, vi har ju bara sett utsidan av det tidigare. Jag längtar så att jag håller på att gå sönder, med vetskap om hur fantastisk förra resan var kan man inte vara annat än förväntansfull.

Denna gång vet vi mer, vi vågar chansa mer och vi kan ta ut svängarna mer. Planerna har redan börjat smidas *s* I San Francisco har vi bestämt oss för att göra ett besök till The Stinking Rose, deras välkända vitlöksrestaurang. Sist passerade vi bara där med bussen på väg till Pier 39. Denna gång blir det ett stopp där och en kväll i de kvarteren. Till de mindre ställena som Monterey och Solvang kommer vi inte att stressa. Vi kommer att ta tid på oss, stanna mer längs vackra Highway 1, sätta oss på stranden vid havet och äta picknick. Den vägsträckan kan verkligen ta andan ur en, så fantastiskt märktigt och vackert! På väg till Los Angeles tänkte vi se de mysiga kuststäderna, som ex Santa Barbara och Santa Monica till exempel. Vi missade ju dem sist. I Los Angeles tänkte vi ta oss in i smeten lite mer, se Walk of Fame, Beverly Hills och andra kända ställen. Sist tog ju besöket till Universal Studios hela dagen. En annan tanke vi har är att försöka hinna över till Tijuana, Mexico när vi är i San Diego. Tankarna är många och planerandet har ännu bara påbörjats.

Kram från en längtande J

Inga kommentarer: