torsdag, april 26, 2007

Socialiseringsfrosseri. Love it!

Gårdagens underbara väder gav verkligen mersmak. Balkongen är ännu oinredd så det fick bli köksstol att sitta på och ett fönsterbleck som bord för kaffekoppen.

Idag har vi varit iväg till Luleå efter jobbet, handlat mat och lite balkongmys, nämligen en ny balkongmatta och en ny dyna till vår baden baden (den är ljuvlig att slumra till i, både dagtid och efter en krogsväng *s*)

I morgon är det fredag igen och en långhelg väntar. Vårveckorna är verkligen sönderhackade, skönt må jag säga när balkongen lockar mer och mer. Jag jobbar bara torsdag och fredag nästa vecka, jisses så härligt! Den fredagen får vi storfrämmande från Sollefteå. Ett par vänner kommer upp för att hälsa på. Det blir god mat, dryck och en hel massa umgänge. Trevligt! Det är närapå två år sedan vi sågs sist.

Jag och Agneta har planerat att träffas i morgon kväll för att grilla och umgås. Eventuellt kommer en av hennes friare förbi också, inte för att det är någon hon är intresserad av men han är visst schysst och trevlig så det får gå vägen *s*.

Lördagen är vigd åt ett besök till morbror Dennis på sjukhuset på dan och sedan (mer) grillande hos Tove och Jonas. På tal om grillande...det lutar åt umgänge med Ulrica och Konrad på Valborgsmässoafton och gissa vad vi har pratat om att äta, jo något grillat *s* Nu börjar jag bli tjatig känner jag men så jag njuuuuter. Våren och sommarens mat är nästan synonymt med grillning.

Jag har sedan jag kom hem från Luleå i kväll haft fredagskänsla, vet inte alls varför men det känns som att det kommer att avspegla sig tydligt när jag hör mobilens väckningssignal runt 06:30 i morrn bitti.

Förresten, jag fick faktiskt syn på en nätbekant (från Vilda Webben) på Storheden idag. Vi har talats vid till och från i ett par år och han var faktiskt inte alls speciellt svår att känna igen. Han stod dock en bit bort och pratade med en kompis så jag gav mig inte på att försöka hälsa men jag hade fått ett mail när jag kom hem. Så även jag blev igenkänd. Kul!

Dags för avsminkning, tandborstning och sänggående.

Godnatt från mig!

Inga kommentarer: