söndag, maj 20, 2007

Solen lyser över norrbotten

Min fredagsplan gick i stöpet men lika trevligt hade jag ändå. Maria, som är tjänstledig från jobbet ringde. Hennes gubbe är utomlands och hon en annan väninna skulle dricka vin, gå ut och äta på M/S Bränna och sedan ev. ta en tur ut i kroglivet och undrade om jag ville hänga med. Sagt och gjort, så blev det.

Det var så himla trevligt att träffa henne igen. Tidigare skedde vår kontakt i princip, på en daglig basis. Vi jobbade på samma ställe och under en period bodde vi dessutom i samma fastighet. Hon har däremot flyttat nu och bor i en vacker försvarslägenhet med hööögt i tak. Vi hade hursomhelst en superrolig fredag, från början till slut.

I går var jag hem till byn för att bistå mina föräldrar med lite datorhjälp. Jag tror att det är hyfsad ordning på deras burk nu. Kvällen ägnade jag åt att plöja "Desperate Housewifes"-avsnitt på DVD. Jag klarar inte av att följa en TV-serie, jag tycker nämligen inte om att vara låst vid TV:n på tider som andra bestämt åt mig. Jag följde DH när den började men tappade geisten efter 6-7 avsnitt men nu när D tagit hem serien så tänkte jag ge den ett nytt försök. Den är ju faktiskt sevärd. Spännande, dråplig och tänkvärd. Jag vet inte om jag vågar berätta det men i går (ehm, i morse) tryckte jag av DVD:n närmare 03:00.

Just nu är jag allena, Daniel är på match och efter den ska de avsluta krattningen som laget tagit på sig. Solen strålar över norrbotten - äntligen! Jag tänkte duscha, sminka mig, fixa till lite lunch och sedan sätta mig på balkongen en stund och njut bara njuta.

See ya'll later

Inga kommentarer: