tisdag, augusti 21, 2007

En kort arbetsvecka har inletts

Såja, I'm back. Har bloggpausat ett par dagar, helgen har tuffat på och jag har inte känt att jag haft något speciellt att förtälja. I lördags tog jag och Daniel en sväng på skördefesten, det blev inga stora inköp (vi kunde dock inte motstå lite alldeles nybakt bröd) utan vi insöp mest atmosfären och pratade med vänner och bekanta. Efter detta begav vi oss ut på Bodens två möbelaffärer för att sondera terrängen lite, Mio hade inte direkt något som lockade när det gällde soffa, det hade däremot Bodens möbelaffär. Vi hittade två olika soffor som intresserade så nu har vi något att fundera på. Vi ska ta en tur till IKEA och utgå därifrån, soffan vi vill ha tror vi dock inte att vi kommer att hitta där. När det gäller sängen så blir vi båda mer och mer inriktade på en av USA-modell, alltså en ordentligt hög. Visst finns det snygga och trendiga sängramar men de är så otroligt låga, det är inte bekvämt och det är inte ergonomiskt!

Lördag kväll kom Kristina förbi på lite mat, vin och prat sedan tog vi bussen till Luleå för att bevista BBB. Vi inledde med ett glas vin på Bishop arms och vandrade sedan vidare mot färjan. Sammantaget en mycket trevlig kväll, trots att jag och Kristina tappade bort varandra på båten mot slutet och jag fick åka nattbussen hem allena, fråga mig inte vad Kristina hade för sig *s*

En kort arbetsvecka väntar, tog ut flextid i går och kommer att ta veckans lediga dag på fredag. Inte nog med detta, nästkommande veckas lediga dag förlägger jag på måndag så jag får en långledig helg. Mycket skönt. Anledningen till detta är att jag ska skjutsa Daniel till Luleå på fredag morgon, bussen ner till Falun (för Vattenfalls-Mästerskapen) går nämligen därifrån. Sedan ska jag hämta honom tidigt som f-n på måndagmorgon, tror att det handlade om 03-tiden. När jag skjutsat honom till Luleå på fredag tänkte jag passa på att göra Storheden, först hade jag tänkt ragga tag på nåt frukostfikasällskap för att fördriva lite tid tills butikerna på storheden öppnat men jag tror nog att jag tajmar dem rätt bra, några öppnar ju hyfsat tidigt.

Nu ska jag fortsätta jakten på vår löneaassistent, när jag kollade min lönespecifikation i datorn i morse såg jag nämligen att jag bara får lön för 70%-anställning under augusti trots att jag jobbat 100% nästan halva månaden. Viktigt, viktigt!

Inga kommentarer: