onsdag, november 22, 2006

Åmliden spa och konferens

Vi har haft en trevlig vistelse i Åmliden , tyvärr var vädret inget vidare, bara en hel massa snö och dimma så vi fick inte se den fina utsikt som tydligen erbjuds från berget där hotellet ligger. Bussen fick dessutom kämpa för att ta sig fram på "halkbanan" som ledde upp till hotellet, som ligger på västerbottens högsta berg (551 m.ö.h). En del jobb men även sköna spabehandlingar åt alla. Jag körde på en nackmassage, det andra som fanns kvar (floating och kurbad) lät inte alls som något för mig och ansiktsbehandlingarna gick åt lika snabbt som listan med alternativen kom ut.


Hotellet, fotat från baksidan


Vårt rum


Stället rekommenderas varmt - om inte annat för matens skull. Den var otroligt smakrik och helt fantastisk!

Kvällen erbjöd sedan spex av och med underfundiga arbetskamrater. Vad vi har fått skratta åt alla tokerier. En del badade bastu och avnjöt en stund i badtunnan under kvällen också. Jag lade mig närmare 01:30 men två tappra själar kämpade på ända till 04. Tappert må jag säga med tanke på att det var frukost från 07:30 och återsamling 08:30. nattsömnen har inte varit något vidare och det känner jag verkligen av nu. Sängen var på tok för mjuk för mig, kudden platt och menlös och rummet för varmt. Det ska bli otroligt skönt att få sova i min egen säng i natt.

Jag måste avsluta med att visa en bild (se nedan) av en av tavlorna på vårt rum, min rumskompis satt i telefon när jag plötsligt upptäckte vad den föreställe och brast ut i ett gott skratt.



Nu ska jag sätta mig i soffan och kika på bönderna och deras eskapader, efter det blir det "Lost" och sen en störtdykning ner i min efterlängtade säng.

Over and out!

Inga kommentarer: