torsdag, juni 07, 2007

Virusattack

Jag har just kört min premiärtur på nya cykeln. Det är säkert drygt 10 år sedan jag cyklade sist men det var inga som helst problem att återuppta trampandet. Det enda var att det kändes lite vingligt när man kom ner i hastighet - fast det där är nog en vanesak. Jag har varit förbi till Agneta en sväng, assisterat henne i stressen kring dotterns studentfest i morgon och sedan suttit ute i en fantastisk kvällssol och pratat. Riktigt mysigt! Hon kläckte faktiskt en ganska rolig idé ikväll men tanke på morgondagens lövning. Hon har ju tänkt bege sig ut för att hitta björkkvistar att pryda gården och huset med och menade då att det inte skulle vara dumt om det gick att få tag i plastbjörkar likt plastjulgranarna. Kanske nåt att slå sig på? Jag är i och för sig lite skeptisk på marknaden för något sådant...*s*

Idag verkar det pågå en virusattack på MSN. Jag har från tre olika personer fått en zipfil vid namn "photos.zip", med olika meddelanden, en kom bara utan meddelande, en hade meddelandet:

My friend took nice photos of me.you Should see em loL!


och den tredje:

Here are my private pictures for you, its only my photos!, Nice new photos of me!! :P, Here are my pictures from my vacation.

Den sista var minst sagt angelägen (med tanke på alla försök att skicka filen). Mina stackars vänner försökte desperat förklara att de var oskyldiga till fildelningen. Jag har ju varit med en tid så jag tar inte emot något så där oförhappandes. No way! Så var lite vaksamma i afton, viruspiraterna är på hugget...

Nu ska jag ta och borsta tänderna och sminka av mig och sedan bege mig mot sängen. I morgon är det som sagt jobb (dock bara halvdag) sedan har jag lovat att svänga förbi systemet och köpa två vinflaskor åt Agneta innan jag åker till henne för studentfirerier. Sedan måste jag ju förbi och köpa en liten present åt studenskan också! :)

Godnatt go' vänner - och alla andra!

Inga kommentarer: