tisdag, april 08, 2008

Anledningar att fira

Denna vecka firar vi 6 månader i huset, för att vara exakt så är det på lördag som halvårsjubiléet äger rum. Nåt firande ligger inte på agendan men vi kom i alla fall in på att vi minsann tänkt fira vår ettåriga bröllopsdag i september, då med att sprätta flaskan med Lanson Rose Label (rosa champagne) som vi fick av Gunilla. Kanske vi kan smyga in lite husfirande då också eftersom det bara skiljer nån vecka mellan ettårig bröllopsdag och ettårigt ägande av huset.

Nu väntar snart en kopp java och morgonsmörgåsen för mig sedan ska jag iväg på ett möte med en kollega angående patientgruppen vi ska hålla från och med nästa vecka. I morgon har vi planeringsdag här på jobbet och sedan väntar vanliga arbetsdagar torsdag och fredag. Jag måste ta itu med medarbetarenkäten som vi ska besvara också - inga lätta frågor.

Jag har fått besked från supporten hos Sony Ericssons support, de rekommenderar att jag sänder in den via affärskedjan där den är inköpt. Någon Audio Video finns varken i Boden eller Luleå så jag kommer att skicka den med Daniel till Älvsbyn i morgon tillsammans med en kopia av kvittot och en felbeskrivning. Så nu blir det att återuppväcka "gammeln" igen.

Coffeetime!

Inga kommentarer: