måndag, maj 26, 2008

En evighetsmaskin!

När ska denna soppa ta slut? När ska denna hemska människa sluta trakassera folk omkring sig? Det är en fråga jag ställt mig många gånger men någonstans inombords vet jag redan svaret på den - liksom många med mig. Det tragiska i historien är att folk tycks glömma alla hans tokerier. Under lång tid har han hävdat att han är Saidas barnbarn, plötsligt ger han sig ut efter Vreeswijks namn genom att påstå att Cornelis är/var hans far, detta i samma veva som han kallar människor lättlurade som tror på spådomar och menar att alla som vill kan sia (på detta sätt har han även erkänt att han bedragit folk med sina "spådomar"). Han och Jack Vreeswijk genomgår ett DNA-test för att sätta stopp för tokerierna, testet bevisar det alla redan förstått; det ligger ingen sanning i påståendet att han är Cornelis son. Efter det, som man trodde skulle vara ett dråpslag för mannen i fråga beger han sig åter ut på "siarturné" som Saidas barnbarn men vägrar ändå släppa Vreeswijks och fortsätter samtidigt att uppträda som Cornelis son på diverse hak runt om i landet. Jag uppmanar till bojkott! Köp inte dessa historier, köp inte hans "spådomar", skivor eller biljetter till uppträdanden (i alla fall inte om de görs i Vreeswijks namn)!

Denna historia är så sorglig! Dels måste det vara ytterst tragiskt att leva i förnekelse och lögn och krampaktigt försöka hålla sig fast vid något man inte är eller äger (nu talar jag om andra familjers namn). Men det absolut mest sorgliga är att en person väljer att plåga och trakassera andra på detta sätt, väljer att gå fram som en ångvält - i hopp om att för egen vinning stjäla deras namn och släktskap.

Jag vill avsluta med att citera Stina som kommenterat Jacks inlägg: "Om du läser detta Bengt, (som du säkert gör), skaffa ett eget liv för jag lovar det är inte så farligt att vara en vanlig Svensson"

1 kommentar:

Anonym sa...

USCH så less jag är på denna "man"
Det är en jäkla tur att vi alla är olika! Inte sant;)