söndag, maj 30, 2010

Kontakt och kommunikation

Jag längtar efter mitt norska mobilnummer så att man kan ha kontakt med omvärlden utan att ruinera sig! Dessvärre måste jag vänta ända tills på tisdag för att se om jag kan få lite papper från jobbet som bekräftar att jag faktiskt är/bor här. Tele2 kan inte gå vidare med detta tills dess att de fått in ett anställningsbevis där min nya bostadsadress finns angiven alternativt att jag kan kontakta dem med mitt norska personnummer som jag hoppas få i morgon!

4 kommentarer:

Miss0 - svensk tjej i Oslo sa...

Ett tips är att försöka låta bli att inte räkna om till svenska pengar för då blir det galen till slut ;)

Jadu, NAV är en klass för sig nu faktiskt. Hört att jag ska få pengar om ca två veckor men hoppas det blir tidigare för vill ha pengar till Mauritiusresan tanke på att mina besparingar är borta tack vare dem..
Men ska få hjälp från socialen nu också. Jag som sa att jag aldrig skulle ta hjälp av dem. Men måste nu tack vare att folk är så inkompetenta. Tror du dem kan byta ut folk mot mig så går det lite fortare på bygget? Hehe.

Annelie sa...

Ah, du förväntar dig logik och lätthet i grannlandet anar jag? Det kan man glömma ;-)

Anonym sa...

Hej Miss76,

Vi på Tele2 i Sverige hoppas att det löser sig med ditt norska mobilnummer och är glada över att du valt Tele2 som mobiloperatör.

Med vänliga hälsningar

Michaela Lindell, Tele2.

michaela.lindell@tele2.com

missj sa...

Miss0: det där med att inte räkna om klarar jag inte att låta bli - trots att det inte är någon trevlig räkning känns det bäst att ha lite koll ;) Så skönt att du får in lite pengar snart och du....grattis till samboskapet :D

Annelie: jag har hört ryktas om att Norge är byråkratin högborg så jag är liite förberedd ;)

Michaela: det löser sig säkert bara jag får fram de uppgifter som behövs, förhoppningsvis gör det det under morgondagen :)