tisdag, juni 22, 2010

Det kostar att ligga på topp! :)

Som jag skrev i förra inlägget var gårdagen verkligen trevlig, jag hade å andra sidan inte förväntat mig nåt annat heller. Inte bara sällskapet strålade - det gjorde solen också!

Jag hade planerat att åka från jobbet vid 15:30 för att inte behöva stressa ihjäl mig men tog mig inte iväg förrän förrän kl. 16, både för att jag hade mycket att göra och för att jag började surra med Tone och tiden rusade iväg. Jag hade bilen till jobbet i går för att kunna vara rask som möjligt, väl hemma kastade jag mig in i duschen, bytte kläder och bättrade på sminket - sen högg jag bara köttet jag skulle grilla och ingredienserna till pepparsåsen, som för övrigt blev en besvikelse för mig. Jag hittade nämligen ingen Caj P:s grillolja men trodde i min enfald att det skulle gå bra med Caj P:s marinad på påse - så var icket fallet!! Jag har en del saker jag ska köpa med mig hemifrån nästa gång jag ska hem, Caj P:s grillolja är en av dem...;)

Jag prommade hem till Kristin där festen skulle hållas, jag hade funderat på att ta bussen för att spara tid men det hade tagit mer tid att invänta den och promenaden tog bara 15 minuter. Jag var först på plats om man bortser från värdinnan och Møyfrid som skulle sova där för att slippa en timmes resa hem.

Kvällen inleddes med drinkblandning, dukning och såskok och fortsatte med grill och prat i flera timmar. Först iväg var Mari sedan droppade tre andra iväg två timmar senare - sist kvar var jag och vi blev sittande i vinterhagen och pratade till närmare ett då jag knatade hemåt i natten.

Sammantaget var det mycket trevligt och kvällen varvades med skratt och allvarligare samtalsämnen framåt natten. Toppengoa människor, god mat, solsken och skratt. Det är ett bra recept det, bättre än nödlösningsversionen på pepparsåsen ;)

I morse var jag faktiskt oförskämt pigg, jag borde ha varit tröttare efter gårdagen än jag var men jag tackar och tar emot. Nu däremot känner jag mig sliten och ser fram emot en dusch och tidigt sänggående. Oj, vad jag ska sova! :)

Och Jillan - du är bäst underbara, underbara syster! ♥ Låt ingen trampa på dig någonsin!

Kristin har fantastisk utsikt...

...från hur många fönster som helst!

Vinterhagen, här blev vi sittande till "miss i nassa"

Utsikten från köket

Møyfrid blandar drinkar

Det blev Mojitos!

Riktigt somrigt, syrligt och uppfriskande!

Ett glatt och härligt gäng!

Dukat och klart!

Här råder full aktivitet


Rosévin till maten

Kristins (ena) lilla älskling!

Solen strålade på oss hela kvällen


Till dessert blev det chokladfondant (premiär för mig!) och vaniljglass. En riktigt god chokladchock!

Inga kommentarer: