tisdag, oktober 25, 2011

En nyckel i min hand...

I dag ringde jag säljarna av huset för att höra om jag kunde hämta nyckeln som vi avtalat tidigare, det var inget problem. Dessutom pratade vi lite om detta med övertagelsen på fredag. Jag hade tänkt att jag skulle dra runt och försöka få tag på banankartonger efter att ha hämtat nyckeln men det behövde jag inte eftersom jag fick med mig sju flyttkartonger från säljarna. Nu hade jag ju en tanke om att börja packa idag men jag känner mig så jäkla trött att jag nästan kunnat göra natta nu så det spar jag tills i morgon. Angående sängen så ska jag kämpa på en stund till, inte kan man ju lägga sig redan före 20 -så länge man inte är sjuk :)

Det var så himla mysigt att låsa upp dörren till huset och kliva in där i eftermiddag, det doftade nyskurat och var helt tomt på möbler och redo för nya innehavare. Jag längtar verkligen efter att komma på plats nu, även om jag vet att det väntar en intensiv och slitsam helg.

Några (mindre bra mobil)bilder från huset:

Lite av hallen
Spegelgarderoben i hallen
Vardagsrummet mot köket och hallen
Samma som ovan, bara annan vinkel
Vardagsrummet mot terrassen
Trappen
Vårt blivande sovrum
Lilla rummet
En liten snutt av badrummet
Lite "garderobinnandöme" (taget för att visa Elin vad de lämnat av trådkorgar)
Terrassen sett från sovrummet
Utsikt från sovrummet
Garderoben i sovrummet (samma syfte med bilden som tidigare garderobsbild)
Gästrum - här Jillan ska ni få bo när ni kommer (med utsikt över fjorden)!
Köket
Köket från en annan vinkel

1 kommentar:

Ida sa...

Hej Jennie! kikar in här hos dig ibland och uppdaterar mig lite om ditt spännande Norgeliv. =) verkar som du har det underbart med en massa roliga förändringar i livet. Å vilket fantastiskt hus ni har hittat er! Härligt=) ha de gott!Kram.Ida